Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τραχανάς "Η Φανή"

Γλυκός Τραχανάς

Διαδικασία παραγωγής παραδοσιακού, χειροποίητου Τραχανά.
Κύριο συστατικό του τραχανά μας είναι το αλεύρι και το σιμιγδάλι, που προέρχονται από το σιτάρι το οποίο παράγεται από αγρότες του Αγίου Παύλου.
Για να γίνει όμως η δημιουργία του τραχανά προσθέτουμε το γάλα και τ’ αυγά (-φρέσκα υλικά από κατοίκους του Αγίου Παύλου)
Πισω

Ξυνός Τραχανάς

Μια διαφορετική γεύση στη συνηθισμένη του τραχανά είναι ο ξινός μας Τραχανάς.
Για την παρασκευή αυτού, προσθέτουμε το φρέσκο και χειροποίητο μας γιαούρτι, το αλεύρι και το σιμιγδάλι (όλα παραγωγής Αγίου Παύλου).
Πισω

Νηστίσιμος Τραχανός

Γι’ αυτούς που νηστεύουν υπάρχει ο νηστίσιμος τραχανάς.
Παρασκευάζετε με διάφορα φρέσκα λαχανικά εποχής, όπως:
-ντομάτες
-πιπεριές
-καρότα
-κολοκυθάκια κτλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου