Διαδικασία παραγωγής γλυκό
σταφύλι
Έπειτα, γίνεται η επεξεργασία των σταφυλιών προκειμένου να ακολουθήσουν το «δρόμο» της παραγωγής του γλυκού. Πιο συγκεκριμένα τα σταφύλια όταν φθάσουν από τους αμπελώνες μας στο εργαστήριο, διαλέγονται ένα-ένα με πολύ προσοχή και πλένονται. Στη συνέχεια τοποθετούνται σε μεγάλα καζάνια για να γίνει ο βρασμός. Μαζί με τα σταφύλια προσθέτονται το νερό, η ζάχαρη και το λεμόνι.
Αφού γίνει ο βρασμός του
γλυκού τοποθετούνται σε πολύ καλά αποστειρωμένα βάζα και κλείνονται προσεκτικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου